Concert "alyona alyona"

alyona alyona

Ucraïna


El BAM 2023 ens regala l'actuació d'alyona alyona, la sensació del hip-hop ucraïnès que ha conquistat l’escena en menys d'un any. alyona alyona fa més de 10 anys que fa música, però el seu debut va ser l’any 2018 amb el vídeo Ribki, que es va convertir en un èxit viral a Ucraïna.

L’artista rapeja en la seva llengua materna, l'ucraïnès, i ho fa d'una manera impressionant: les seves paraules flueixen i s'apressen amb un ritme sorprenent. A Ucraïna ja és un model a seguir i vol aconseguir ser-ho allà on es presenti.

Els seus vídeos, on balla orgullosa com la reina del carrer davant dels projectes d'habitatges de la seva ciutat natal, Baryshivka, o es presenta com una matriarca de conte de fades en un món distòpic, tenen milions de visites.

A les seves cançons, prefereix parlar de les dones més enllà dels clixés habituals de bellesa o de joves que han de marxar del seu país. Una artista amb els peus a terra que abans de dedicar-se a la música era professora de primària i psicòloga. Ara puja als escenaris per mostrar el seu talent i fer vibrar al públic de qualsevol ciutat que visiti.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Rbla Raval, 12
  • Ciutat Vella
  • el Raval
  • 08001 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia