Concert de "Johan Papaconstantino"

Johan Papaconstantino

FrançaVibra amb la música de Johan Papaconstantino al BAM 2023, un artista francès talentós amb arrels gregues i corses que ens portarà el millor del Mediterrani amb la seva música i el seu directe.

Havent heretat la passió pel rebético tradicional del seu pare i el gust pel R&B i el pop francès de la seva mare, Johan Papaconstantino fusiona tots aquests elements en el seu àlbum debut Premier degré, després de la publicació de diferents senzills des de l’any 2019 i la publicació de l’epé Contre-jour com a carta de presentació.

Amb una veu que t’envoltarà de melodies transportadores, Johan Papaconstantino ens ofereix una experiència musical única. I al seu concert a Barcelona ens delectarà amb les cançons del seu últim àlbum, que va sortir a la llum aquest mes de març, amb les quals descobrirem ritmes més que contagiosos.

Des d’ara, l’artista ens convida a un viatge musical ple d'emocions i connexions mediterrànies, així que no et perdis l'oportunitat de viure en directe la màgia i la bona vibra de Johan Papaconstantino al festival BAM!

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Rbla Raval, 12
  • Ciutat Vella
  • el Raval
  • 08001 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia