Concert "THE VOODOO CLUB presents Brisa Nunjo (Live) + Oseka (Live) + DEEZYNTD (Live) + NiLA (DJ set)"

THE VOODOO CLUB presents Brisa Nunjo (Live) + Oseka (Live) + DEEZYNTD (Live) + NiLA (DJ set)

Barcelona


The Voodoo Club ens presentarà al BAM un espectacle on els talentosos artistes del col·lectiu uneixen forces per omplir Barcelona amb els sons que els acompanyen en el seu dia a dia. Aquest espectacle inclou un DJ set i tres actuacions en directe, on podràs gaudir de l'afrobeat més cru, el neo soul i el pop.

Una de les artistes destacades que es presentaran en aquest esdeveniment és Brisa Nunjo, cantautora, intèrpret i lletrista catalano-camerunesa. El seu so es mou entre el neo soul, el jazz i el R&B, i l’acompanyaran la seva veu càlida i les sensacions i experiències viscudes que transmetrà a través de la seva música.

A més de Brisa Nunjo, podràs gaudir de les actuacions en viu d'Oseka i DEEZYNTD, que ens regalaran el seu talent i energia a l'escenari, i també et trobaràs amb un DJ set a càrrec de NiLA.

El col·lectiu The Voodoo Club s'ha guanyat un lloc destacat en l'escena musical gràcies a la seva passió i dedicació per oferir espectacles que ens submergeixen en un ambient ple de vibracions positives i bon rotllo. Amb la seva participació en el Festival BAM, prometen portar aquesta energia contagiosa a cada racó de la ciutat.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Rbla Raval, 12
  • Ciutat Vella
  • el Raval
  • 08001 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre nit

  Hip-hop

  Concert "alyona alyona"

  La Rambla del Raval
  DS. 23 · 21:15 h
  Pop

  Concert de "Johan Papaconstantino"

  La Rambla del Raval
  DS. 23 · 00:30 h