Concert "Amas"

Amas

Menorca, Argentina, Polònia, Cuba, València, Sabadell i Barcelona


Amas, nom procedent de les tradicionals bussejadores japoneses, arriben al Festival BAM 2023 per presentar-nos les Perles de Saviesa a través de la seva música electrònica, el seu art d'acció i una gran performance.

Imagineu-vos una experiència col·laborativa oberta i mutant, on les percussions metàl·liques, els sintetitzadors, el saxòfon, la guitarra modificada i les caixes de ritmes es barregen en un remolí sonor. Ivana Ray Singh, Neus Abellán, Fernanda Alemán, Lupe Blázquez, Annia Chwaliszewska, Kira Pérez i Clara Cortés s'uneixen per endinsar-nos en el seu Circuit de Retroalimentació Positiva¥.

En un viatge cap a la transformació alquímica de l'ànima, fusionen el pensament màgic amb missatges d'eco-feminisme interseccional. La pista de ball es converteix en un oceà d'oportunitats on l'aigua, les perles, la sal i el cos esdevindran instruments d'expressió.

Així que, no us perdeu aquesta immersió subaquàtica musical on juntes buscarem una transformació de l'ànima mentre ens submergim en un mar de sons, emocions i consciència.


Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Reial, 5
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre nit