Concert "Etran de L'Aïr"

Etran de L'Aïr

Níger


Etran de L'Aïr, o “les estrelles de la regió de l'Aïr”, us conviden a gaudir de la seva actuació al Festival BAM aquest 2023. Amb més de 25 anys de trajectòria, Etran de L’Aïr s'han convertit en les estrelles indiscutibles del circuit de casaments locals d’Agadez. 

Estimats pel seu dinàmic repertori de solos hipnòtics i melodies banyades pel sol, Etran de L’Aïr ha consolidat la música de guitarra d'Agadez com a referent amb un so que evoca la metròpoli desèrtica i celebra tota la vitalitat d'un casament a la seva ciutat natal.

Mentre altres guitarristes tuaregs s'inspiren en el rock occidental, Etran de L'Aïr fusiona un estil panafricà emblemàtic de la seva ciutat d’origen. Les seves influències culturals són molt diverses, des del blues del nord de Mali fins a les bandes de bar Hausa i el soukous congolesos.

La seva música està arrelada en la celebració amb solos de guitarra que s'entrellacen de manera juganera amb precisió i força controlada, sense caure en excessos indulgents.

Etran de L'Aïr portarà al BAM l'essència d'Agadez i us transportarà a un món de música vibrant d’un racó del món encara desconegut per a molts. La festa està a punt de començar!

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Reial, 5
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre tarda

  24 de setembre nit