Concert "Maestro Espada"

Inici

Maestro Espada

Múrcia


Maestro Espada és una explosió de creativitat que arriba al festival BAM aquest 2023 per convidar-nos a un viatge sonor que combina tradició i innovació. Els germans i músics Alejandro i Víctor Hernández han explorat la riquesa musical de l'Horta de Múrcia per crear un projecte emocionant i únic. 

En aquesta fusió màgica, els sintetitzadors analògics s'uneixen a instruments tradicionals com les castanyetes i els llaüts i demostren que l'electrònica pot ser part del folklore. El seu so hipnòtic i vibrant ha captivat el públic des del primer moment, transportant-lo a un món on les melodies ancestrals es barregen amb ritmes electrònics contagiosos.

El duet destaca per la seva habilitat per crear paisatges sonors fascinants que ens embruixen i ens transporten a una dimensió musical inèdita. Amb una execució tècnica excel·lent i una passió desbordant, Maestro Espada ens fa sentir l'energia i la calidesa de la seva terra natal a través de la música.

El directe de Maestro Espada promet ser una de les actuacions més esperades del festival BAM. No et perdis aquest duet que ens recorda que la música és una forma d'expressió universal que ens uneix i ens emociona a parts iguals.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Reial, 5
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre tarda

  24 de setembre nit

  Desert blues/Rock

  Concert "Etran de L'Aïr"

  Plaça Reial
  DG. 24 · 23:00 h