Concert "Anier"

Anier

Barcelona


El festival BAM 2023 s'encén amb el talent d'Anier, una rapera barcelonina que ha conquistat el món del hip-hop amb la seva brillantor i autenticitat enlluernadora. Des del seu recent naixement com a artista, Anier captiva amb el seu rap sense por de mostrar el seu costat perfectament imperfecte.

Els seus concerts són autèntics aquelarres multitudinaris, on l'energia es desborda i el públic es lliura a la seva música sense reserves. Amb temes com Carnaza, Caballos Dopaos, Náufragos i Oasis, Anier ha firmat algunes de les millors cançons del panorama hip-hop actual.

Amb ja milions de visualitzacions acumulades a les seves cançons i vídeos, Anier promet oferir al BAM una experiència festiva i propera com mai. Una oportunitat única per celebrar la música en tota la seva esplendor i deixar-se portar per la seva passió, el seu ritme i la seva autenticitat.

Prepara els teus sentits per a un directe inoblidable ple d'emocions intenses i una connexió única amb la música hip-hop. Serà un concert per recordar, on l'alegria i la grandesa d'Anier envoltaran tot l'escenari. Així que, entrena't per ballar, cantar i vibrar amb la seva màgia!

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Moll de Bosch i Alsina, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08039 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre matí

  23 de setembre tarda

  Bedroom pop / Indie-rock

  Concert "Jaune Emma"

  Moll de la Fusta
  DS. 23 · 20:30 h

  23 de setembre nit

  Rock Alternatiu

  Concert "Mad Cartridge"

  Moll de la Fusta
  DS. 23 · 21:15 h
  Música urbana

  Concert "Mushkaa"

  Moll de la Fusta
  DS. 23 · 22:30 h
  Rap/hip-hop/experimental

  Concert "Mercury"

  Moll de la Fusta
  DS. 23 · 00:00 h