Concert "Mercury"

Mercury

Estats Units


La rapera emergent estatunidenca Mercury arriba al Festival BAM aquest setembre de 2023 per oferir una actuació explosiva amb un so experimental que farà viure a tothom la seva passió pel trap. 

Mercury és coneguda per les seves produccions frenètiques i punxants amb influències com Kid Cudi, Kanye West, Odd Future, A$AP Mob o The Internet, d’entre molts altres. L'artista aporta un estil únic a l'escena musical de tot el món amb rimes extravagants i una producció molt experimental, creant una fusió enèrgica de trap d'Atlanta i elements d'hyperpop. Una música contundent, sorprenent i irreverent que captivarà l'atenció de tot el públic de Barcelona.

Al BAM 2023 ens presentarà el seu primer àlbum, tabula rasa, publicat l'any passat, així com el seu epé recent MERCTAPE+. Amb aquests projectes, Mercury ha demostrat la seva habilitat per aportar una nova dimensió a la música rap i al trap dels últims anys. Així que no deixis passar l’oportunitat de descobrir l’artista que està deixant una empremta gegant en l’escena musical actual!


Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

    Anar al principi del mapa
    • Moll de Bosch i Alsina, 1
    • Ciutat Vella
    • el Barri Gòtic
    • 08039 Barcelona