Concert "Mushkaa"

Mushkaa – TAS LOKO TOUR

Barcelona


Amb només dinou anys, Mushkaa (Irma Farelo) s'ha convertit en una de les veus emergents protagonistes de la nova escena urbana. Aquesta artista talentosa representa una generació que combina els clàssics del reggaeton, el dancehall, el trap i el R&B amb una llibertat extraordinària per explorar nous sons, tendències i formes d’escriure les seves lletres.

A les seves llistes de reproducció trobareu una barreja eclèctica de temes, des de Joan Manuel Serrat i Estopa fins a Yung Beef o Kaydy Cain. Amb el suport del seu productor Roots (Pau RUZ) i només dues cançons publicades a les plataformes digitals, Mushkaa ha rebut el reconeixement d’Spotify a través del programa EQUAL, un programa que impulsa la visibilitat de nous talents emergents.

Irma Farelo defineix la seva manera de fer música com una expressió molt personal que connecta amb els seus oients mitjançant melodies i ritmes agressius, personals i nostàlgics. En el seu concert al BAM 2023 ens presentarà els temes que ha compartit durant aquest any de carrera, construint així una base de seguidors apassionats que segur l’acompanyaran en el gran futur que l’espera.


Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Moll de Bosch i Alsina, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08039 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre matí

  23 de setembre tarda

  Bedroom pop / Indie-rock

  Concert "Jaune Emma"

  Moll de la Fusta
  DS. 23 · 20:30 h

  23 de setembre nit

  Rock Alternatiu

  Concert "Mad Cartridge"

  Moll de la Fusta
  DS. 23 · 21:15 h
  Rap/hip-hop/experimental

  Concert "Mercury"

  Moll de la Fusta
  DS. 23 · 00:00 h
  Hip-hop

  Concert "Anier"

  Moll de la Fusta
  DS. 23 · 01:30 h