Concert "The Big Easy's Crew"

Jazz and Food

The Big Easy's Crew

Catalunya

Jazz / funk

 

Dir que New Orleans és el bressol de gran part de la música que avui escoltem no és exagerat. La Ciutat Creixent és l'olla on s'han cuinat i barrejat cultures, ritmes i històries que han donat com a fruit pilars musicals com ara el blues, el jazz, l’R&B o el funk.

The Big Easy's Crew és un col·lectiu de músics experimentats als quals uneix la passió per la música d'arrel i que recreen, en un xou ple de dinamisme i energia, un viatge per la gran varietat d'estils que tenen el seu origen a New Orleans. Del jazz primigeni de Louis Armstrong al funk clàssic de The Meters, o als sons més contemporanis de bandes com Galactic. Amb la seu a Barcelona i el cor al French Quarter, el més antic de NOLA, aquesta orquestra ens proposarà passejar per l’univers sonor d’una ciutat fascinadora.

Jonathan Herrero (veu), Lalo López (guitarra i cors), Gerard Nieto (teclats), Marc Benaiges (bateria), Matías Míguez (baix), Samuel Marthé (trombó) i Pol Prats (saxo tenor) són els set magnífics que ens faran ballar i somiar amb un concert a la ribera del Mississipi. Color, ritme i gresca!

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Moll de Bosch i Alsina, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08039 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  25 de setembre tarda

  Jazz

  Concert "Raúl Rodríguez 3F Power Trio"

  Moll de la Fusta
  DL. 25 · 17:15 h
  Música

  Concert "Liceu BLAM Collective"

  Moll de la Fusta
  DL. 25 · 19:00 h
  Música

  Concert "MUV"

  Moll de la Fusta
  DL. 25 · 20:45 h