Concert "MUV"

Inici

Jazz and Food

MUV

Barcelona

Música


MUV fa música en temps real i de manera improvisada utilitzant com a pilar el llenguatge de ritme i percussió amb senyals”, creat pel percussionista, director i compositor Santiago Vázquez, un llenguatge, un mètode i un joc musical alhora, en què s'entrenen de manera efectiva les habilitats personals i interpersonals necessàries per a la creació col·lectiva.

La percussió amb senyals es basa en la improvisació grupal en què, mitjançant un llenguatge de més d’un centenar de senyals fets amb les mans i el cos, un director pot coordinar el flux d’aquesta improvisació (ritmes, efectes, canvis de tempo, harmonies...), i convertir la suma de les idees individuals en una autèntica composició col·lectiva.

MUV és una de les formacions que han adoptat aquesta pràctica innovadora que assenyala nous horitzons dins el món de la música. Set intèrprets i un director (Juanjo Damiani) componen la banda, que proposa ball i festa en un viatge sonor amb dinàmiques basades en el funk, l’R&B, el soul, el llatí i el house, entre altres estils de música popular. Improvisacions col·lectives, úniques i irrepetibles a cada xou, que han transcendit ràpidament l'àmbit artístic per ser una eina poderosa d'integració social.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Moll de Bosch i Alsina, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08039 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  25 de setembre tarda

  Jazz / funk

  Concert "The Big Easy's Crew"

  Moll de la Fusta
  DL. 25 · 15:30 h
  Jazz

  Concert "Raúl Rodríguez 3F Power Trio"

  Moll de la Fusta
  DL. 25 · 17:15 h
  Música

  Concert "Liceu BLAM Collective"

  Moll de la Fusta
  DL. 25 · 19:00 h