Concert "Sant Andreu Dixie Band"

Inici

Jazz and Food

Sant Andreu Dixie Band

Catalunya

Música


La secció més jove i dixie de la Sant Andreu Jazz Band, adaptada en petit format i amb un repertori festiu i ballable, actuarà al Jazz&Food amb el seu repertori habitual: temes de dixieland i de l’era del swing, de Benny Goodman a Louis Armstrong, Count Bassie o Duke Ellington. Tot plegat, amb el rigor interpretatiu i les improvisacions a què ens ha acostumat des que es va crear.

Onze joves promeses del jazz català tocaran al Moll de la Fusta mentre hi fem un mos: Pere Company (saxo tenor, clarinet i veu), Martí Costalago (trompeta), Pau Garcia (piano), Jordi Herrera (contrabaix), Luc Martin (trombó), Didac Moya (bateria), Anna Ndiaye (piano), Lola Peñaranda (clarinet i saxo tenor), Mateu Teixidó (banjo), Nils Theuns (bateria) i Sander Theuns (saxos soprano i alt) posaran ritme a l’aperitiu, a quatre passes del mar. A la Sant Andreu Dixie Band predominen els instruments de vent, com és norma en aquest estil de jazz-hot. 

Preparem-nos per viure un concert diferent al ritme de That’s a Plenty, Royal Garden Blues, Did You Call her Today i altres temes igualment llegendaris. La Sant Andreu Dixie Band portarà un trosset del sud dels EUA a Barcelona!

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Moll de Bosch i Alsina, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08039 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  25 de setembre tarda

  Jazz / funk

  Concert "The Big Easy's Crew"

  Moll de la Fusta
  DL. 25 · 15:30 h
  Jazz

  Concert "Raúl Rodríguez 3F Power Trio"

  Moll de la Fusta
  DL. 25 · 17:15 h
  Música

  Concert "Liceu BLAM Collective"

  Moll de la Fusta
  DL. 25 · 19:00 h
  Música

  Concert "MUV"

  Moll de la Fusta
  DL. 25 · 20:45 h