Concert "Dani Fernández" a 'Escenari ELS40'

Inici

Escenari ELS40

Dani Fernández

Alcázar de San Juan, Ciudad Real

Pop-rock

Dani Fernández porta el seu directe a la platja del Bogatell per presentar-hi el seu últim disc, Entre las dudas y el azar, en un xou amb una posada en escena i una setlist que faran, del seu pas per la Mercè, una nit inoblidable. Enfilat al top de les llistes de vendes del nostre país i amb milions de reproduccions, Entre las dudas y el azar ha consagrat el seu autor com un dels cantants més importants del moment.

L’àlbum s’inspira en la disjuntiva entre les decisions que prenem conscientment i les que decideixen el destí i l’atzar: un joc de dues cares que es reflecteix en el disc a través del Dani més melòdic, creador innat d’himnes pop-rock, i el més íntim, responsable de balades que travessen fins al més profund. Són cançons que, moltes vegades, s’erigeixen en portaveus de tota una generació, i dues han merescut un disc de platí (“Clima tropical” i “Dile a los demás”).

Dani Fernández també és premi Ondas al fenomen musical de l’any i Premi al millor artista a Los40 Music Awards 2022. Són reconeixements que se sumen a una gira imparable que ha passat per les principals ciutats amb el cartell de “Sold out” i que ara arriba a Barcelona, amb l’empenta dels grans artistes.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pg Marítim del Bogatell, 80
  • Sant Martí
  • el Poblenou
  • 08005 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre tarda

  Concert 'Sexenni: Viatge galàctic'' a 'Escenari LOS40'

  Platja del Bogatell
  DS. 23 · 19:30 h

  Concert "Suu: Karaoke" a 'Escenari ELS40'

  Platja del Bogatell
  DS. 23 · 20:30 h

  23 de setembre nit

  Concert "Els Catarres: Diamants" a 'Escenari ELS40'

  Platja del Bogatell
  DS. 23 · 23:25 h

  Concert "La Fúmiga: Fotosíntesi" a ‘Escenari ELS40'

  Platja del Bogatell
  DS. 23 · 01:10 h