Concert "Suu: Karaoke" a 'Escenari ELS40'

Escenari ELS40

Karaoke

Suu

Barcelona

Pop-indie

Amb una personalitat desbordant i una veu única, la Suu és avui una de les millors compositores i una de les cares més visibles de la nova fornada de músics catalans i espanyols de pop-indie i de la lluita per l’empoderament de la dona. Si amb el seu primer disc, Natural, el seu talent ja ens va sorprendre, i amb el segon, Ventura, va saber fer-se un lloc a l’escena musical, amb el seu últim treball, Karaoke, l’artista ha traspassat fronteres. S’ha guanyat la consideració del públic, la crítica i la resta de companyes i companys, i ha demostrat el seu gran carisma sobre els escenaris i a les xarxes socials.

Amb un 2022 estel·lar en què va presentar Karaoke en un Palau de la Música que va exhaurir les entrades, com en les millors ocasions, i en què va passejar el seu talent pels principals festivals catalans i estatals, la Suu va emprendre un 2023 amb més novetats discogràfiques i una nova gira que va començar a Barcelona, a la Sala Apolo, i que torna a la ciutat per celebrar la Mercè a la platja, a l’escenari dels 40 Principales.

Karaoke ens permetrà gaudir del directe d’una cantant que ha guanyat sofisticació sense perdre aquella naturalitat inicial.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pg Marítim del Bogatell, 80
  • Sant Martí
  • el Poblenou
  • 08005 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre tarda

  Concert 'Sexenni: Viatge galàctic'' a 'Escenari LOS40'

  Platja del Bogatell
  DS. 23 · 19:30 h

  23 de setembre nit

  Concert "Dani Fernández" a 'Escenari ELS40'

  Platja del Bogatell
  DS. 23 · 21:45 h

  Concert "Els Catarres: Diamants" a 'Escenari ELS40'

  Platja del Bogatell
  DS. 23 · 23:25 h

  Concert "La Fúmiga: Fotosíntesi" a ‘Escenari ELS40'

  Platja del Bogatell
  DS. 23 · 01:10 h