Concert "La Fúmiga: Fotosíntesi" a ‘Escenari ELS40'

Escenari ELS40

Fotosíntesi

La Fúmiga

País Valencià

Pop festiu

La Fúmiga ha fet una irrupció punyent en el panorama musical català. El seu primer disc, Espremedors, ha aconseguit milions de reproduccions a les plataformes digitals i els ha valgut diversos premis. Amb el seu darrer treball, Fotosíntesi, publicat fa dos anys, La Fúmiga arrasa amb una proposta festiva i engrescadora que interpel·la el jovent amb ritmes i lletres que acaben convertint-se en himnes de tota una generació.

Fotosíntesi és llum i creixement, i això és el que aquesta banda valenciana vol transmetre, arran de la seva pròpia experiència. Tenen unes lletres que parlen d’estimar i estimar-se, d’acceptar i acceptar-se, tot a ritme d’un pop festiu i mediterrani amb l’essència de sempre que deriva en un directe potent, segell de la banda, que no deixa indiferent cap espectador.

La Fúmiga és, sens dubte, un dels grups que més acollida ha tingut entre el públic intergeneracional gràcies a la seva formació, arrelada al fenomen bandístic valencià, i a unes lletres i melodies que fan brollar l’optimisme i l’entusiasme de joves i grans. No ens ha de sorprendre, doncs, que hagi estat cap de cartell a mig centenar de concerts durant el 2022 i que sigui un dels “40 principals” de la Mercè 2023.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pg Marítim del Bogatell, 80
  • Sant Martí
  • el Poblenou
  • 08005 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre tarda

  Concert 'Sexenni: Viatge galàctic'' a 'Escenari LOS40'

  Platja del Bogatell
  DS. 23 · 19:30 h

  Concert "Suu: Karaoke" a 'Escenari ELS40'

  Platja del Bogatell
  DS. 23 · 20:30 h

  23 de setembre nit

  Concert "Dani Fernández" a 'Escenari ELS40'

  Platja del Bogatell
  DS. 23 · 21:45 h

  Concert "Els Catarres: Diamants" a 'Escenari ELS40'

  Platja del Bogatell
  DS. 23 · 23:25 h