Concert de "Heather"

Heather

Catalunya/Escòcia


Aquest 2023 podràs deixar-te portar per l'energia de Heather al festival BAM! Després de treure a la llum el seu segon elapé, Old Cry, I Walk, ens trobem amb un projecte vibrant que fusiona el noise, el pop i el rock i ens transporta a l'essència dels noranta amb matisos frescos i únics gràcies a la personalitat sòlida de la banda.

Una carta de presentació perfecta per al grup on s'estableixen múltiples connexions i es barregen diferents gèneres que captaran l'atenció de la nova audiència del shoegaze. La veu cristal·lina i en primer pla de Heather Cameron és un dels encants principals de la seva proposta. Amb una interpretació commovedora, s'uneix a lletres colossals adaptant versos de poemes de Salvador Espriu, una figura destacada de la literatura catalana, en les seves composicions. 

Les coordenades d'Heather ens situen a Barcelona, tot i que les seves influències musicals provenen del món anglosaxó. Així que et convidem a submergir-te en el seu univers sonor al BAM per gaudir del seu directe enèrgic i sentir la màgia de cada nota de la seva música.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Reial, 5
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre tarda

  Instrumental

  Concert "Divide and Dissolve"

  Plaça Reial
  DS. 23 · 20:00 h

  23 de setembre nit