Concert "The Notwist"

The Notwist

Alemanya


The Notwist arriba al Festival BAM 2023 des d’Alemanya amb tota la seva energia per oferir-te un concert inoblidable aquest mes de setembre; uns músics innovadors que tenen l'habilitat de transformar les seves gravacions d'estudi en autèntiques obres d'art portades al directe. 

El seu últim àlbum, Vertigo Days, ha estat la base per a una nova aventura musical, després de la publicació d’altres treballs com Superheroes, Ghots-Villains + Stuff

Vertigo Days és un disc enregistrat en directe des de l’Alien Research Center on han recreat les seves cançons de manera psicodèlica i intensa, fent-ne una experiència sonora única amb influències krautrock. Aquest concert especial no només s’endinsa en el potencial inexplorat de les cançons de Vertigo Days, sinó que també serveix d'inspiració per als seus pròxims espectacles en viu.

Amb col·laboracions de reconeguts artistes com ara Saya, del grup Tenniscoats, Angel Bat Dawid, Ben LaMar Gay, Juana Molina i altres, així com amb la nova incorporació de Theresa Loibl amb el clarinet de baix, harmònium i teclat, The Notwist han ampliat el seu abast estilístic i líric junt amb l’entrada de nous instruments i enfocaments artístics.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Reial, 5
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre tarda

  Instrumental

  Concert "Divide and Dissolve"

  Plaça Reial
  DS. 23 · 20:00 h

  23 de setembre nit

  Shoegaze/pop/rock

  Concert de "Heather"

  Plaça Reial
  DS. 23 · 21:30 h