Concert "EU.CLIDES"

Inici

EU.CLIDES

Portugal


En un món que va parar l'any 2020 i on vivíem una vida estranya i reclusa, EU.CLIDES va aprofitar per crear i ensenyar a tothom la seva música. Després d’haver estat experimentant a casa, al carrer, i creuar-se amb diferents cultures, comunitats i escenes musicals, va descobrir el seu propi so, on la presència de la guitarra i la manera creativa amb què l'incorpora al llenguatge musical ve d'una antiga i familiar relació.

Alliberat de la disciplina rígida de la música clàssica que portava com a formació, es va involucrar en l'escena gòspel i hip-hop parisenca, experiència que el va fer passar tres anys de gira amb diversos grups arreu del món.

A causa de l’esgotament físic i mental d’aquestes gires, va parar per començar a treballar en el seu projecte. Va compartir les primeres demos amb TOTA, un compositor i lletrista amb qui estableix una col·laboració creativa que es manté des del primer single fins al primer àlbum de temes originals, que sortirà aquest 2023 i que també té la col·laboració de Pedro da Linha, un productor de Lisboa que va participar en l’edició passada del BAM amb el seu projecte Yeli Yeli.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Rbla Raval, 12
  • Ciutat Vella
  • el Raval
  • 08001 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre nit

  Electrònica

  Concert "Odete"

  La Rambla del Raval
  DV. 22 · 21:30 h
  Electrònica

  Concert "Nídia"

  La Rambla del Raval
  DV. 22 · 00:30 h