Concert "Nídia"

Nídia

Portugal


Nídia és una productora i DJ afro-portuguesa de renom internacional amb un estil electrònic i enèrgic que ha deixat una empremta indeleble en l'escena musical contemporània. Originària de Vale da Amoreira, enfront de Lisboa, forma part del segell discogràfic Príncipe Discos i d'un col·lectiu artístic que ha aportat una estètica i una ètica progressives i inspiradores a la infraestructura de la música alternativa arreu del món, en particular a la cultura kuduro.

El seu primer llançament físic va ser Danger l’any 2015, quan encara signava com a "Nídia Minaj". A aquest treball el va seguir l'aclamat àlbum debut Nídia é Má, Nídia é Fudida l’any 2017 i una trilogia de llançaments: el senzill Badjuda Sukulbembe, l'àlbum Não Fales Nela Que A Mentes i el seu epé homònim. 

La DJ i productora ha rebut diferents reconeixements pels seus treballs de producció a l'àlbum Plunge de Fever Ray, i ha dut a terme remescles per a l'èxit One More de Yaeji, l'àlbum Take Me Apart de Kelela, o Tourist de Lafawndah.

També ha actuat en festivals de renom com el Sónar, el Red Bull Music Festival São Paulo o el MoMA PS1 Warm Up series.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Rbla Raval, 12
  • Ciutat Vella
  • el Raval
  • 08001 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre nit

  Electrònica

  Concert "Odete"

  La Rambla del Raval
  DV. 22 · 21:30 h
  Neo soul/Electrònica

  Concert "EU.CLIDES"

  La Rambla del Raval
  DV. 22 · 23:00 h