Concert "Odete"

Inici

Odete

Portugal


Odete és una artista multidisciplinària nascuda l’any 1995 a Porto que desenvolupa el seu treball en els àmbits de la música, les arts visuals, la performance i el teatre per crear un seguit d’obres que han estat presentades en diferents espais i contextos.

Amb formació en Arts Escèniques a l’Academia Contemporânea do Espectáculo-Escola de Artes de Porto, Odete ha conquistat l’escenari del Teatro Sao Luiz a Lisboa, el Teatro Municipal Campo Alegre a Porto, CasAzul a Barcelona o el CAPC – Círculo de Artes Plásticas de Coimbra.

Recentment, ha estat guardonada amb el premi ReXform a les arts escèniques amb el seu projecte On Revelations and Muddy Becomings al MAAT en col·laboració amb la biennal BoCA, i ha llançat diferents produccions musicals com Water Bender, To those who are paranoid broken bored, Amarração o Matrafona.

També ha col·laborat en produccions com Colection of Artists de Raquel André, Manguba de Luara Learth Moreira i Yellow Puzzle Horse de Dinis Machado, i ha compost bandes sonores per a diverses pel·lícules com Immaterial Girl o Across the great Night.

Una artista multidisciplinar que també ha fet exposicions i ha format part de diferents col·lectius i que ara arriba al BAM amb el seu projecte musical electrònic. Esteu preparats?

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Rbla Raval, 12
  • Ciutat Vella
  • el Raval
  • 08001 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre nit

  Neo soul/Electrònica

  Concert "EU.CLIDES"

  La Rambla del Raval
  DV. 22 · 23:00 h
  Electrònica

  Concert "Nídia"

  La Rambla del Raval
  DV. 22 · 00:30 h