Concert "TRIA"

Amfiteatre

TRIA

TRIA

País Valencià, Madrid

Música d’autor, d’arrel, contemporània i analògica.

Tots els públics

 

TRIA són Àngela Furquet, Esther Sánchez i Pedro Bartolomé, tres artistes amb interessos musicals molt diversos (jazz, música antiga i clàssica, rock, folk progressiu, folklore llatinoamericà) i un de comú, el folk peninsular i les músiques tradicionals ibèriques. Des de fa cinc anys, aquest tercet comparteixen experiències creatives des de la música d’arrel; i ara han sentit la necessitat de compartir una creació conjunta.

Així és com ha vist la llum TRIA, el seu primer treball discogràfic: dotze cançons que parlen de qui som, dels nostres valors, de la nostra manera de fer, sentir, reivindicar o divertir-nos, de relacionar-nos i de pertànyer. TRIA és també un projecte a través del qual l’Àngela, l’Esther i en Pedro reinterpreten les atmosferes sonores dels camps on la gent treballava, utilitzant com a llavor els cants originals i com a terra de cultiu, els elements que nodreixen el seu univers musical.

La guitarra, la xaranga, el violí de cinc cordes, instruments de percussió ibèrica i, sobretot, les seves veus, són les eines amb què traslladen aquestes atmosferes a l’escena. La fascinació per la riquesa i la bellesa dels cants, ritmes i melodies que brollen de les nostres terres.

Durada: 75 minuts.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Avinguda de l'Estadi, 65
  • Sants-Montjuïc
  • el Poble-sec
  • 08038 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  25 de setembre tarda