Gran Finale de Portes Obertes

Inici

Entrada Lleons

Gran Finale de Portes Obertes

Companyia Robert Gobern

Catalunya

Teatre/música

 

El Palauet Albéniz, que haurà obert les portes a tota la ciutadania durant la Mercè, les tancarà amb un magnífic acte reservat per a les grans ocasions. A la Gran Finale de Portes Obertes, les minyones i els majordoms que hauran dinamitzat l’espera dels i de les visitants per entrar al palau durant la Festa Major, oferiran un gran fi de festa, perquè totes i tots acomiadem la Mercè 2023 en aquest espai tan distingit de manera divertida i alegre.

Es mudaran amb els uniformes de gala? Guarniran les escales d’accés a l’edifici per a la cerimònia final? No revelarem els detalls de la festa, però sí que us direm que hi haurà moltes sorpreses!

Robert Gobern i el personal domèstic del Palauet ens faran cantar i ballar al ritme de músiques ben festives, d’aquelles que no poden faltar en les grans celebracions. I, sí, formarem parella de ball amb les actrius i els actors de la companyia de Gobern, que no saben resistir-se a un bon sarau. Ens mourem, riurem, cantarem... Què més es pot demanar? Participeu en la Gran Finale de Portes Obertes, la millor manera de dir adeu al Palauet Albéniz i emplaçar tothom per tornar-hi l’any vinent. Us hi esperem!

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Avinguda de l'Estadi, 65
  • Sants-Montjuïc
  • el Poble-sec
  • 08038 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia