Convocatoria de l’Arnau a Sant Antoni 2023

L’Arnau Itinerant busca propostes artístiques diverses (teatrals, musicals, de dansa, amb especial interès per tots els formats híbrids i experimentals que es puguin imaginar…) per a omplir la seva programació al barri de Sant Antoni el 2023 i part del 2024. De la mà de la Federació d’Entitats de Calàbria 66 i la Taula de Cultura de Sant Antoni, volem triar 4 projectes escènics. Busquem propostes que vulguin mostrar-se durant el seu procés creatiu, però també obres acabades que no hagin tingut prou recorregut apostant així per criteris de sostenibilitat cultural, Busquem que les propostes siguin per treballar amb 4 contextos comunitaris diferents del barri (Vegeu la convocatòria amb cada descriptor).

Comptem amb un pressupost màxim 1815 € (amb impostos) per al desenvolupament de cadascuna, que han de contemplar totes les despeses, incloent-hi les tècniques. L’espai i l’esfera pública seran claus en el desplegament de la programació, sent la Sala Mercat (la planta soterrània i els voltants del Mercat de Sant Antoni) un lloc amb especial protagonisme, però també altres espais com al Solar d’Antic Teatre Talia.

Els criteris sota el que es triaran els projectes seran la qualitat artística, l’interès social, les necessitats del territori, així com a l’adequació de la proposta amb la filosofia i maneres de fer del Teatre Arnau. La selecció serà a càrrec de la comissió de programació específica que s’ha creat per a l’ocasió i serà refrendat en assemblea i específica per cada context d’actuació.

Envia un breu descriptor artístic i tècnic del projecte de màxim dues pàgines, a arnauitinerant@gmail.com amb l’assumpte “crida programació Sant Antoni” abans del 09-06-2023.

En aquest document podeu trobar una mica més d’informació sobre aquesta crida i la seva relació amb l’Arnau Itinerant així com els 4 contextos comunitaris de treball.