Creuem el Paral·lel a la II Fira d’economia social, solidària i sostenible del Poble-sec

Traieu les agendes perquè el pròxim 5 d’octubre teniu una cita a la segona edició de la Fira d’economia, social, solidària i sostenible del Poble-sec, organitzada per la xarxa CooperaSec. Aquesta trobada tindrà lloc durant tot el matí a la plaça del Sortidor i hi trobareu una mostra de col·lectius del barri i diverses activitats relacionades amb els valors implícits en el món cooperatiu. Els assistents podreu ser testimonis de la riquesa dels projectes comunitaris al barri i participar en espais i debats sobre l’economia solidària.

Creuem el Paral·lel, un dels projectes de l’Arnau Itinerant 2019, estarà present en aquest esdeveniment amb un punt d’informació sobre l’Arnau on us explicaran tot el que tenim entre mans aquesta temporada. A més, podreu gaudir de l’espectacle ‘La mare ho pot tot’, una obra de teatre fòrum del Forn de Teatre Pa’tothom que es representarà al Centre Cívic el Sortidor a les 13 h.

Espectacle del forn de teatre Pa’tothom

La fira vol ser un aparador de projectes formals, informals, individuals o col·lectius, d’economia social i solidària i, a la vegada, un espai de reflexió sobre allò que representen: iniciatives de gestió democràtica i participativa, equitatives i solidàries, amb un fort compromís cap a la comunitat i amb una priorització de la satisfacció de les persones per sobre del lucre. A més de l’eix de la cultura comunitària, podreu conèixer millor els projectes que s’emmarquen en la xarxa CooperaSec, relacionats amb consum responsable, economia de les cures, economia feminista, agroecologia, consum responsable,  criança compartida i sostenibilitat de barri.

Ens hi trobem?