Barcelona. Llibre de viatge

Autor/es
Carlos Zanón, Lara Costafreda (il·lustració) i Josep Maria Nadal Suau (traducció)
Coedició amb
Tintablanca
Col·lecció
Barcelona Literària

Carlos Zanón i Lara Costafreda ens proposen un viatge personal, únic i apassionat pels llocs icònics i menys coneguts de la capital catalana.

Baixar i pujar les Rambles, la ciutat des de les altures de Montjuïc, les novel·les i els escriptors que l’han contat, el llegat d’Antoni Gaudí, un capvespre al barri Gòtic, la mirada trapella de Pepe Carvalho i els records perduts a Horta-Guinardó. L’escriptor Carlos Zanón retrata la seva ciutat més íntima, i l’artista Lara Costafreda il·lumina el costat més humà i cosmopolita d’una capital mestissa, culta, contradictòria, i amb una permanent sensació de canvi.

"Amb Barcelona no t’hi pots enfadar gaire estona perquè, bo o dolent, tot ho fa sense intenció ni voluntat. Nerviosa i electrificant, pocavergonya, piròmana i espantadissa, addicta al romanticisme de saló, l’èpica wagneriana i el fulletó sense final de novel·la burgesa".

El llibre és un objecte únic adreçat als amants dels viatges, la literatura, les il·lustracions i la papereria de luxe. És diferent de tot: a la vegada un llibre original, escrit i il·lustrat per autors reconeguts, i un quadern d’escriptura imperible, amb detalls singulars d’alta qualitat que el converteixen en una petita obra d’art.

Cultura
Ciutat
Història
Societat
Literatura
Il·lustració
Escriptura

Carlos Zanón

Carlos Zanón (Barcelona, 1966) és autor de diversos poemaris i novel·les que l’han consagrat com un dels escriptors més destacats de les lletres espanyoles. La seva obra narrativa s’ha traduït als Estats Units, Alemanya, França, Holanda, Grècia i Itàlia. Col·labora com a articulista i crític en periòdics, revistes i suplements culturals i, des del 2017, és comissari del festival literari BCNegra.

Lara Costafreda

És il·lustradora de reconegut prestigi internacional. Viu a Barcelona des de fa deu anys i ha impulsat projectes de comunicació per a l’acollida de persones migrants i refugiades. 

Dades tècniques

  • Idioma de publicació: Català
  • També disponible en: Anglès i Castellà
  • Any: 2024
  • Pàgines: 240
  • Coberta: Tapa dura
  • Format: 13 x 20,5 cm
  • ISBN Ajuntament: 978-84-9156-575-8
  • ISBN Editorial: 978-84-126361-7-8

Preu

29.90€

Punts de venda

Punts de venda en línia

Dossiers de premsa

Títols relacionats