Edifici MediaTIC

Carrer de Roc Boronat, 117 - 127

El districte de Sant Martí va ser en el passat el testimoni de la revolució industrial de Barcelona, i ara es converteix en el protagonista de la segona revolució, la tecnològica. Al capdavant hi ha un edifici que ha rebut tots els elogis de sostenibilitat i eficiència: l’Edifici MediaTIC.

Un model innovador

Entre els carrers de Roc Boronat i Sancho de Ávila s’alça un edifici que es fa admirar. És revolucionari, diferent, desafiant i molt modern: és l’Edifici MediaTIC. Cadascuna de les seves façanes és diferent de l’altra, per tal d’aprofitar tots els minuts de llum que dóna el dia. Està fet seguint els criteris de sostenibilitat i eficiència més exigents, i és un model per a la nova arquitectura europea.
La pell que recobreix l’edifici és d’un material innovador, l’etfe, un component diferent del vidre, els maons, la fusta o el ciment, un material ecoeficient que aconsegueix una aclimatació perfecta i un estalvi energètic per sobre de la mitjana a tot el món.

El centre de la innovació

Un edifici d’aquestes característiques només podia incorporar, entre les quatre parets, els avenços tecnològics més capdavanters. Aglutina en aquest espai els recursos i els serveis dedicats a les tecnologies de la informació, les que faran rellançar l’economia catalana cap un nou model de negoci, el de la innovació tecnològica. Start-up d’empreses, el Cibernàrium digital o el Mobile World Capital tenen aquí el seu espai amb l’objectiu de fer de Barcelona la capital de la innovació i el coneixement, i el districte de Sant Martí, que abans havia estat la Manchester catalana, ha variat el seu rumb per convertir-se en el Silicon Valley del Mediterrani. La revolució digital ja ha començat, i l’Edifici MediaTIC l’ha acollit.

Per fer negocis

  • Sant Martí

    el Parc i la Llacuna del Poblenou
Adreça:
Carrer de Roc Boronat, 117 - 127
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
Altres
Seccions d'aquest equipament
Consorci de la Zona Franca de Barcelona

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER