El Port Olímpic

None

Davant del barri residencial de la Vila Olímpica s’estén el Port Olímpic, una àrea esportiva i moderna a tocar del mar. Durant el dia, aquesta zona atrau per la panoràmica dels vaixells amarrats, per la platja i per les àmplies zones verdes i d’esbarjo. De nit, nombrosos grups de gent s’hi apropen per gaudir d’un bon sopar mariner i d’un còctel i una estona de música a la vora del mar.

Un espai per a tothom

Aquest port esportiu es va crear l’any 1991 amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona i actualment és una de les zones residencials i d’oci més populars de la ciutat. A l’àrea del Port Olímpic és impossible avorrir-s’hi: a l’estiu, les platges atrauen barcelonins i turistes que s’hi apropen per banyar-se, prendre el sol o practicar esports nàutics i activitats lúdiques. Els carrils bici també conviden a fer bones passejades amb bicicleta o amb patins en un dels entorns més moderns i cosmopolites de la ciutat.

Quan fa fresca, es pot anar a la zona del port, en què hi ha centres comercials, restaurants, cinemes, el Casino de Barcelona i locals musicals, tot plegat sense comptar l’immens plaer de passejar vora el mar, tot sentint la remor dels vaixells gronxant-se.

La silueta urbana des del mar

A la platja annexa al Port Olímpic hi ha la Base Nàutica de la Mar Bella, un espai per practicar esports nàutics com ara la vela, el caiac o el surf de vela. Al plaer de fer-se a la mar, s’hi ha d’afegir les vistes de la silueta urbana de Barcelona, amb les torres Mapfre i de l’Hotel Arts, i l’escultura El peix, de Frank Gehry, en primer pla.

Adreça:
Port Olímpic, 100*LP
Districte:
Sant Martí
Barri:
la Vila Olímpica del Poblenou
Població:
Barcelona
Titularitat:
Centre públic