Diàlegs Agora Ciutadana 'Cuina i ciència'
Traductor de
:
Horarios
Días | Horas | Preus | ||
---|---|---|---|---|
Dimecres |
de 18.00 h a 19.30 h |
Entrada Gratuïta |
Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona
- Dirección:
- C la Rambla, 115
- Districto:
- Ciutat Vella
- Barrio:
- el Raval
- Ciudad:
- Barcelona
La cuina i la ciència convergeixen en un terreny fascinant on es combinen sabors, textures i processos químics. La cuina és un laboratori experimental on es produeixen reaccions i transformacions en els aliments. La ciència aporta coneixements sobre la física, la química i la biologia implicades en la preparació del menjar. Els xefs moderns s'inspiren en la ciència per entendre millor els processos culinaris i innovar, utilitzant tècniques per crear plats que combinen art i ciència. Aquesta fusió entre cuina i ciència no només impulsa la creativitat culinària, sinó que també ofereix oportunitats per comprendre millor els aliments, la nutrició i la salut d'una manera més precisa i informada.
Ponents:
Juli Peretó, catedràtic del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UV, València
Pep Romany, cuiner i artesà, València