Societat Cultural i Esportiva La Lira

Situada al carrer Coroleu número 15, La Lira és una entitat de cultura popular vinculada a Sant Andreu de Palomar des de 1870. El Novembre de 2014 es va reinaugurar la seu, després d’un llarg període d’obres que va suposar la renovació integral de les instal·lacions.

Actualment la Lira acull l’activitat de diferents seccions vinculades a disciplines esportives com ara el Club Escacs La Lira, el Club Tennis Taula Sant Andreu i el Club Esportiu Balles?.  També hi tenen seu entitats del món a la cultura tradicional com el Grup Sardanista Maig o l’Orfeó La Lira. Les arts escèniques també hi tenen un pes destacat perquè la Lira acull la programació regular dels grups residents La Lira Teatre i el grup Somni Teatre Solidari.

A més de les propostes de les diferents seccions, la Lira obre una nova línia de programació oberta a tothom amb cursos, conferències, exposicions i activitats diverses amb la finalitat de promoure la participació i la divulgació cultural.

Obertura: 1870

Sala d’actes: Sí (100 persones)

Altres tipus de sales: Dos espais polivalents amb una capacitat de 80 i 50 persones aptes per diferents tipus d’activitats. Un espai a destacar pel seu interès històric és el refugi antiaeri de l’època de la Guerra Civil ubicat al vestíbul d’entrada de l’entitat, accessible amb petició prèvia.

Espai exterior: No

Superfície: 994,10 metres quadrats

Serveis que ofereix: Punt d’informació, cessió d’espais i de sala d’exposicions. Suport a la programació d’accions vinculades a la cultura, principalment de caràcter popular i tradicional.

Tallers:

Accessibilitat:

Més detalls del centre

DADES D'AQUESTA CASA

Adreça: Carrer de Coroleu, 15

Districte: Sant Andreu

Població: Barcelona

CP: 08030

Telèfon: 936 676 217

E-mail: infolalira@gmail.com

Web: http://scelalira.cat