Cultura Popular |

Notícies de Cultura Popular

El Besòs i el Maresme es preparen per la Festa Major

Del 9 al 18 de juny, el Besòs i el Maresme estan de Festa Major! Per això, hem fet una recopilació dels actes de cultura popular que hi ha a la programació, perquè no us perdeu res!

Torna la comparsa 'Visca Picasso!'

L’institut de Cultura de Barcelona ha restaurat i recuperat la comparsa amb motiu de la commemoració dels 50 anys de la mort de Picasso i els 60 anys de la creació del Museu.

La Festa Major de la Dreta de l'Eixample ja és aquí!

La Festa Major del barri de la Dreta de l'Eixample, torna els dies 19, 20 i 21 de maig. A continuació, us destaquem les activitats de cultura popular que podeu trobar dins la programació!

Ja és aquí la 13ª edició del Concurs Barcelona Percussió

El 27 de maig, se celebra a la plaça del Nen de la Rutlla la 13ª edició del Concurs Barcelona Percussió: un esdeveniment multitudinari on 16 grups del territori es donaran cita per competir en les dues categories del concurs: lliure i tradicional.

< >

Activitats destacades de la ciutat

tres reis

Cavalcada de Reis

La nit del 5 de gener la ciutat organitza una gran rebuda dels Reis de l’Orient amb una espectacular desfilada pels carrers de la ciutat.
Sant Antoni

Tres Tombs de Barcelona

La festa dels Tres Tombs de Sant Antoni de Barcelona té com a activitat principal una passada de bèsties que fan un circuit pel centre de la ciutat...

Tres Tombs Infernals

Els Tres Tombs Infernals és una celebració que es fa a Sant Andreu de Palomar i combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic.

Sabies que...?

El correfoc va néixer a Barcelona espontàniament per les festes de la Mercè del 1978. En aquell moment de recuperació de la cultura popular i tradicional, un grup d’activistes culturals va voler organitzar un espectacle de foc. La idea inicial era un ball de diables clàssic, però d'una manera totalment inesperada el públic assistent va unir-se a la representació i la dotà de moviment.


( … )