Cultura Popular |

Notícies de Cultura Popular

Ja tenim aquí la Ruta dels Gremis!

Arriba la Ruta dels Gremis, una nova proposta per fer un recorregut de manera autoguiada pels carrers i places de Barcelona, seguint la petjada històrica dels gremis i confraries de la ciutat.

Com serà l'ou com balla aquest Corpus 2023 per la sequera?

Tot i la sequera, l'ou com balla torna als patis i carrers de Barcelona de manera adaptada. Descobreix tots els ous què es poden visitar enguany i viu l’element més genuïnament barceloní d'una manera innovadora.

Ja és aquí el Corpus de Barcelona 2023!

Arriba el Corpus 2023 i Barcelona s'omple de festa, art floral i molta cultura popular! Enguany, el tema central són els gremis i les confraries.

< >

Activitats destacades de la ciutat

tres reis

Cavalcada de Reis

La nit del 5 de gener la ciutat organitza una gran rebuda dels Reis de l’Orient amb una espectacular desfilada pels carrers de la ciutat.
Sant Antoni

Tres Tombs de Barcelona

La festa dels Tres Tombs de Sant Antoni de Barcelona té com a activitat principal una passada de bèsties que fan un circuit pel centre de la ciutat...

Tres Tombs Infernals

Els Tres Tombs Infernals és una celebració que es fa a Sant Andreu de Palomar i combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic.

Sabies que...?

El Seguici Popular de Barcelona és la plasmació del projecte de recerca d’uns referents barcelonins, singulars, històrics i propis que fan la funció simbòlica dins la festa. Es va constituir el 1993 i és format per la imatgeria festiva municipal, figures històriques com els Gegants del Pi i figures recreades a partir de documentació històrica.


( … )