Cultura Popular |

Notícies de Cultura Popular

Sarrià està de Festa Major!

Del 30 de setembre al 9 d'octubre, la Festa Major de Sarrià torna en el seu format original amb un programa ple d'activitats i per a tots els públics.

Torna la Festa Major d'Hostafrancs!

La 163a Festa Major d'Hostafrancs tindrà lloc del 30 de setembre al 8 d'octubre amb més de 60 activitats organitzades per una trentena d'entitats del barri.

Banner Fiesta Mayor Esquerra Eixample 2022

L'Esquerra de l'Eixample està de Festa Major!

Del 30 de setembre al 9 d'octubre, el barri es prepara per celebrar la seva festa grossa amb un tou d'activitats culturals, lúdiques i festives per a totes les edats.

< >

Activitats destacades de la ciutat

tres reis

Cavalcada de Reis

La nit del 5 de gener la ciutat organitza una gran rebuda dels Reis de l’Orient amb una espectacular desfilada pels carrers de la ciutat.
Sant Antoni

Tres Tombs de Barcelona

La festa dels Tres Tombs de Sant Antoni de Barcelona té com a activitat principal una passada de bèsties que fan un circuit pel centre de la ciutat...

Tres Tombs Infernals

Els Tres Tombs Infernals és una celebració que es fa a Sant Andreu de Palomar i combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic.

Sabies que...?

El Seguici Popular de Barcelona és la plasmació del projecte de recerca d’uns referents barcelonins, singulars, històrics i propis que fan la funció simbòlica dins la festa. Es va constituir el 1993 i és format per la imatgeria festiva municipal, figures històriques com els Gegants del Pi i figures recreades a partir de documentació històrica.


( … )

Àmbits festius de Cultura Popular Barcelonina