Cultura Popular |

Notícies de Cultura Popular

En marxa la Festa Major de les Corts 2023

Del 29 de setembre fins al 8 d’octubre, més de 200 activitats per a tots els públics i en una trentena d'espais del districte. Consulta el programa de la festa.

Arriba la Festa Major de Sarrià 2023!

Cultura i lleure. Del 29 de setembre al 8 d'octubre els carrers i les places del barri s'omplen de propostes per gaudir un any més de la tradicional celebració, organitzada per la Comissió de Festes del Roser de Sarrià.

< >

Activitats destacades de la ciutat

tres reis

Cavalcada de Reis

La nit del 5 de gener la ciutat organitza una gran rebuda dels Reis de l’Orient amb una espectacular desfilada pels carrers de la ciutat.
Sant Antoni

Tres Tombs de Barcelona

La festa dels Tres Tombs de Sant Antoni de Barcelona té com a activitat principal una passada de bèsties que fan un circuit pel centre de la ciutat...

Tres Tombs Infernals

Els Tres Tombs Infernals és una celebració que es fa a Sant Andreu de Palomar i combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic.

Sabies que...?

El correfoc va néixer a Barcelona espontàniament per les festes de la Mercè del 1978. En aquell moment de recuperació de la cultura popular i tradicional, un grup d’activistes culturals va voler organitzar un espectacle de foc. La idea inicial era un ball de diables clàssic, però d'una manera totalment inesperada el públic assistent va unir-se a la representació i la dotà de moviment.


( … )