Cultura Popular |

Notícies de Cultura Popular

Viu la Festa Major del Fort Pienc

Festa Major. Del 13 al 23 de juny, el barri del Fort Pienc celebra la seva festa grossa amb una seixantena d'activitats adreçades a tots els públics.

Gegants el Besòs i la Maresma

Cultura popular a la Festa Major del Besòs i el Maresme

cultura popular. El programa incorpora actes com el correfoc o la trobada gegantera, entra altres propostes, de la mà de les associacions de veïns i veïnes del barri, Foks de l’Avern i de la Colla Gegantera el Besòs i la Maresma.

Autor: Juan Diego Ingelmo

Festa Major de l'1 de juny al 21 de juliol

Marina. Enguany la Festa Major de la Marina aplega també les festes de Can Clos, la Vinya, Sant Cristòfol i Eduard Aunós en una programació més participativa oberta a tothom.

< >

Activitats destacades de la ciutat

tres reis

Cavalcada de Reis

La nit del 5 de gener la ciutat organitza una gran rebuda dels Reis de l’Orient amb una espectacular desfilada pels carrers de la ciutat.
Sant Antoni

Tres Tombs de Barcelona

La festa dels Tres Tombs de Sant Antoni de Barcelona té com a activitat principal una passada de bèsties que fan un circuit pel centre de la ciutat...

Tres Tombs Infernals

Els Tres Tombs Infernals és una celebració que es fa a Sant Andreu de Palomar i combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic.

Sabies que...?

El Seguici Popular de Barcelona és la plasmació del projecte de recerca d’uns referents barcelonins, singulars, històrics i propis que fan la funció simbòlica dins la festa. Es va constituir el 1993 i és format per la imatgeria festiva municipal, figures històriques com els Gegants del Pi i figures recreades a partir de documentació històrica.


( … )