Cultura Popular |

Notícies de Cultura Popular

Se suspèn la Festa Major de Sants 2020

La Federació de Carrers de la Festa Major de Sants suspèn les activitats previstes, però manté les ofrenes florals i proposa decorar els balcons.

Les Cases de la Festa

Les Cases de la Festa tanquen les portes

La situació de rebrots a la ciutat fa que les Cases de la Festa que ja havien tornat a programar activitats, hagin de tancar durant quinze dies.

< >

Activitats destacades de la ciutat

tres reis

Cavalcada de Reis

La nit del 5 de gener la ciutat organitza una gran rebuda dels Reis de l’Orient amb una espectacular desfilada pels carrers de la ciutat.
Sant Antoni

Tres Tombs de Barcelona

La festa dels Tres Tombs de Sant Antoni de Barcelona té com a activitat principal una passada de bèsties que fan un circuit pel centre de la ciutat...

Tres Tombs Infernals

Els Tres Tombs Infernals és una celebració que es fa a Sant Andreu de Palomar i combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic.

Sabies que...?

El correfoc va néixer a Barcelona espontàniament per les festes de la Mercè del 1978. En aquell moment de recuperació de la cultura popular i tradicional, un grup d’activistes culturals va voler organitzar un espectacle de foc. La idea inicial era un ball de diables clàssic, però d'una manera totalment inesperada el públic assistent va unir-se a la representació i la dotà de moviment.


( … )

Àmbits festius de Cultura Popular Barcelonina