Festes i tradicions per època de l’any

Setmana Santa

Setmana Santa

La Setmana Santa és el conjunt de celebracions de caràcter religiós que es fa la darrera setmana de Quaresma, entre el Diumenge de Rams i el Diumenge de Resurrecció.

Sant Jordi

La diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, és una festa que amb els anys ha adquirit un to reivindicatiu de la cultura catalana. Els elements centrals de la celebració són la rosa i el llibre.
Santa Rita

Santa Rita

La festa de Santa Rita, patrona dels impossibles i de les venedores ambulants de roses, és la celebració més concorreguda de la religiositat popular del barri del Raval.
Santa Madrona

Aplec de Santa Madrona

La parròquia de Santa Madrona del Poble-sec, situada al carrer de les Tapioles, organitza el tradicional aplec en honor de la santa, el quart diumenge després de Pasqua.

Cors muts

La festa dels Cors Muts és una celebració popular molt arrelada en alguns barris Barcelona que té lloc el dilluns de Pasqua Granada i el cap de setmana anterior.

Festivitat de Corpus Christi

La festivitat de Corpus, que durant segles s’ha considerat l’autèntica festa major de la ciutat, és una tradició que té més de sis-cents anys d’història a Barcelona.