Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estan fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és fins aquest dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Festes i tradicions als districtes

Ciutat Vella

festa major

Festa major del Pi o de Sant Josep Oriol

La festa major se celebra cada any pels volts del 23 de març, dia de Sant Josep Oriol, a les places i carrers que envolten la basílica de Santa Maria del Pi.
festa major 1

Festes del Raval

La tradició i la multiculturalitat són les protagonistes de la festa major del Raval, que es fa a mitjan juliol per la Mare de Déu del Carme.
festa major

Festes de Sant Roc de la Plaça Nova

Les festes de Sant Roc són les més antigues que es conserven a la ciutat: s’han celebrat de manera ininterrompuda a la plaça Nova des del 1589.

Festa major de la Barceloneta

El barri mariner de Barcelona fa una festa molt lluïda a finals de setembre en motiu de Sant Miquel, el patró de la parròquia.
Festa major de la Rambla

Festa major de la Rambla

La festa ret homenatge a la patrona de la Rambla, la Mare de Déu del Roser, que té una estàtua dedicada en una façana adjacent al palau de la Virreina.