Festes i tradicions als districtes

Sants - Montjuïc

Festa major de la Font de la Guatlla

Festa major de la Font de la Guatlla

El barri fa festa major durant quatre o cinc dies a mitjan juny. S'acaba el dia de Sant Joan i comença el cap de setmana anterior. Hi ha activitats de tota mena destinades a gent de totes les edats i condicions.
Festa major de la Marina

Festa major de la Marina

La festa major del barri, anomenada popularment «les Bacanals», es fa pels volts de la festivitat de Sant Joan i dura tres o quatre dies. La gran majoria d'actes es fan al voltant de la plaça de la Marina, un dels centres del barri.
Festa major del Poble-sec

Festa major del Poble-sec

La festa major del barri es fa la segona quinzena de juliol. Les activitats es reparteixen en diversos espais emblemàtics, com ara la plaça del Sortidor, la de les Tres Xemeneies o la del teatre el Molino.
Festa major de Sants

Festa major de Sants

Una de les característiques principals de la festa és que les associacions de veïns del barri engalanen places i carrers. Però també hi és important la presència de la cultura popular amb expressions diverses.
Festa major de la Bordeta

Festa major de la Bordeta

La festa major de la Bordeta és, en realitat, la festa major d’un carrer i de dues places. Aquests tres nuclis organitzen cadascun les seves activitats i el darrer dia de la festa fan una acte unitari.
Festa major d’Hostafrancs

Festa major d’Hostafrancs

La Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs és l’organitzadora de la festa major. Ha dissenyat un model festiu modern i alhora respectuós amb la tradició que es resumeix amb la màxima de ‘mantenir, innovar i recuperar’.