Festes i tradicions als districtes

Nou Barris

festa major

Festa major de Porta

La festa major és entre final d’abril i principi de maig, durant dos caps de setmana. Un dels principals punts de la festa és la plaça de Sóller, un gran espai verd situat al centre del barri.
festa major

Festa major de Nou Barris

Cada any el districte municipal, gràcies a la col·laboració d’associacions de veïns, entitats i comerciants, organitza la festa major, amb activitats molt variades per a grans i petits.
festa major

Festa major de Ciutat Meridiana

L’associació Amics de la Festa Ciutat Meridiana és una plataforma que aplega entitats, organitzacions i empreses del barri. És l'encarregada d'organitzar cada any la festa major, que dura un cap de setmana llarg.

Festa major de la Prosperitat

El barri de la Prosperitat celebra una gran festa major la segona quinzena de maig, amb activitats per a tots els gustos que s’allarguen quinze dies.

Festa major de la Trinitat Nova

La Comissió de Festes de la Trinitat Nova és la plataforma que coordina les entitats i associacions del barri que participen en la festa major, muntant activitats ben diverses.

Festa major de la Guineueta

Les places, carrers i parcs del barri es vesteixen de festa la segona setmana de juny i acullen un gran nombre d’actes i celebracions de festa major.

Festa major del Turó de la Peira

A mitjan juny, dies abans de Sant Joan, el barri del Turó de la Peira es vesteix de festa i s'hi fan actes i celebracions per a tots els públics.

Festa major de les Roquetes

La Comissió de Festa Major de les Roquetes munta un gran programa d’activitats la tercera setmana de juny, amb la col·laboració d’entitats, veïns i comerciants.