Festa major de la Guineueta

Dates de celebració

Dates de celebració

Segona setmana de juny

La Guineueta és un barri situat a la zona més cèntrica del districte de Nou Barris, entre Canyelles, Verdum, Porta, Turó de la Peira i Torre Baró. Té dos nuclis principals d’habitatges units pel passeig de Valldaura. S'hi destaquen els espais enjardinats i dues zones verdes importants: el parc de la Guineueta i el parc central de Nou Barris.

Les places, carrers i parcs del barri es vesteixen de festa la segona setmana de juny i acullen un gran nombre d’actes i celebracions de festa major. L’Associació de Veïns de la Guineueta és l'entitat que s’hi ha posat al capdavant i elabora un programa festiu per a tots els públics, amb l’ajuda d’entitats i comerciants del barri. La festa compta amb actuacions musicals diverses, cantades d’havaneres, tallers i activitats per a infants, àpats populars, conferències, teatre, etc.

Sobre la festivitat

Actes a destacar

Cantada d’havaneres. El parc de la Guineueta és l’escenari de la cantada d’havaneres tradicional, el dissabte de festa major. Cada any un grup convidat interpreta les havaneres i cançons de taverna més populars perquè el públic pugui passar una estona divertida gaudint de la música i degustant rom cremat.

Informació complementària

Organitzadors

Associació de veïns de la Guineueta – Nou Barris.