Festes i tradicions als districtes

Sant Andreu

Festa major del Bon Pastor

Actualment el Bon Pastor fa festa major a principi de maig, durant una setmana i les entitats del barri hi participen activament organitzant tota mena d’actes.

Festa major de Navas

Tots els actes de la festa major s'organitzen al voltant de l'escenari que es munta cada any. Allà és on s'hi fan la majoria d’activitats de cultura popular, com ara el correfoc o la diada castellera.

Festa major de Trinitat Vella

S'hi fa una setmana de festa major a principi del mes de juny. L’oferta d’activitats hi és variada i n’hi ha moltes de cultura popular, impulsades sobretot per les agrupacions del barri.
festa major

Festa major del Baró de Viver

La festa major del barri, que es fa a mitjan juny, dura un cap de setmana i és organitzada per la Comissió de Festes Baró de Viver.

Festa major del Congrés

La Comissió de Festes del Congrés és l’entitat organitzadora de la festa major, que es fa els dos primers caps de setmana d’octubre.
festa major

Festa major de la Sagrera

Entre els actes més destacats, hi trobem la cercavila gegantera del matí de festa major, el festival de dansa que organitza l’Esbart l’Estel i el correfoc de la colla del drac i diables de la Sagrera.

Festa major de Sant Andreu de Palomar

Quan arriba la festa major la majoria d’associacions i entitats s’impliquen molt activament en l’organització de tota mena d'actes culturals, lúdics i esportius.

Festa Major dels Indians

L'associació de festes de l'Antic Barri dels Indians és l’encarregada d’organitzar-hi la festa major, que es fa durant la setmana de la Mercè.