Festes i tradicions als districtes

Horta - Guinardó

festa major

Festa major del Guinardó

El Guinardó ha estat de sempre un barri amb una forta vida associativa i tota aquesta activitat es nota en l’organització de la festa major, que va a càrrec d’una comissió especial de la Coordinadora d’Entitats del barri.
festa major

Festa Major de La Teixonera, Mas Falcó i Penitents

Tot i ser la festa major de tres barris, la majoria de les activitats es fan en territori de la Teixonera. N’hi ha de tota mena destinades a satisfer els gustos i les necessitats de tots els públics.
festa major

Festa major del Baix Guinardó

La festa major del barri, breu però intensa, es compon d’un seguit d’activitats lúdiques, esportives i de cultura popular. Tampoc no hi falten àpats comunitaris, rutes històriques, balls nocturns i actes destinats als infants i a la gent gran.

Festa major de la Font d’en Fargues

La festa major es fa principalment entre l’església i el Casal de la Font d’en Fargues, que al barri és tota una institució sociocultural. Com que a mitjan juny ja fa bon temps, hi ha moltes activitats nocturnes i a l’aire lliure.
festa major

Festa major de Can Baró

La festa major de Can Baró s’estructura a partir de tota mena d’activitats que tenen per finalitat cohesionar la vida associativa del barri i fer-la més accessible als veïns.

Festa Major de Sant Genís dels Agudells

El barri fa una festa major de tres dies el mes de juny, que inclou tota mena d’actes: àpats populars, balls de festa major, activitats infantils i juvenils, campionats esportius...

Festa major de la Vall d’Hebron

La festa major, que dura tres o quatre dies, es fa pels volts del 24 de juny, la diada de Sant Joan, i sobretot el dia abans, que és quan hi ha la revetlla.
festa major

Festa major del Carmel

Per la festa major s'hi fan moltes activitats, adreçades a gent de totes les edats i amb gustos ben variats. Hi ha esdeveniments esportius, concerts, balls i àpats comunitaris.