Festes i tradicions als districtes

Sarrià - Sant Gervasi

Festa major de les Tres Torres

La festa major, que dura tres dies, s'escau el primer cap de setmana de juny. La majoria d’activitats, com ara la festa infantil, el vermut de festa major o el sopar de germanor, es fan a la plaça de Joaquim Pena.

Festa major del Rectoret

L’Associació de Veïns del Rectoret, amb la col·laboració de més organitzacions del barri, elabora un programa festiu per al segon dissabte de juny, que inclou conferències, concerts, tallers, activitats d’animació infantil i àpats populars.

Festa major del Putxet

Gran part de les activitats de la festa major es fan al turó del Putxet. Durant els tres dies que dura la festa, s'hi fan fires, torneigs i campionats, activitats infantils, àpats comunitaris i balls i concerts.
festa major

Festa major de Sant Gervasi

La festa major es fa al voltant de Sant Gervasi i Sant Protasi, el 19 de juny. La comissió de festes organitza tota mena d’activitats, com ara àpats populars, concerts i actes diversos destinats al jovent.

Festa major de Vallvidrera

L’Associació de Veïns de Vallvidrera i el centre cívic del barri hi organitzen la festa major la segona setmana de setembre. En el programa, hi podem veure activitats molt diverses perquè tothom hi pugui trobar allò que li agradi.
festa major

Festa major de Sarrià

La festa major, que es fa en honor de la Mare de Déu del Roser, és un dels actes que permeten als sarrianencs d'afirmar la seva identitat.