Festa major de Vallbona

Dates de celebració

Dates de celebració

Segona setmana de juliol al barri de Vallbona, districte de Nou Barris

Vallbona és un barri que es troba en una zona muntanyosa, al límit del terme municipal entre Barcelona i Montcada i Reixac. Malauradament, ha estat un territori mancat d’infraestructures i serveis i, a partir de la dècada dels seixanta del segle XX, aïllat de la resta de la ciutat per l’autopista. Aquests darrers trenta anys s’hi han aplicat un seguit de mesures per millorar-hi la qualitat de vida, principalment la construcció de nous habitatges i equipaments.

El barri fa tres dies de festa major el segon cap de setmana de juliol. S’hi organitzen tota mena d’activitats destinades a tots els públics i per a tots els gustos, com ara torneigs esportius, festivals infantils, activitats per a la gent gran, àpats populars i balls de festa major amb orquestra.

Sobre la festivitat

Actes a destacar

Cercavila. A Vallbona els actes de la festa major comencen amb una cercavila, amb el propòsit de convidar tots els veïns a unir-se a la celebració.

Elecció de l’hereu i la pubilla. El divendres al vespre, en un interval del ball de festa major, es fan públics els noms dels escollits com a hereu i pubilla del barri.

Informació complementària