Convocat el concurs del cartell de les Festes de Sant Josep Oriol 2022

Un any més, les Festes de Sant Josep Oriol anuncien el concurs pel cartell de la propera edició. Aquestes celebracions es fan pels volts del 23 de març al barri Gòtic i compten amb nombroses activitats. Des de l’organització es treballa per treballar una programació que s’assembli al màxim possible a la d’abans de la pandèmia.

Els cartells es poden presentar fins al dimarts 11 de gener a la Casa dels Entremesos i, per primera vegada, també es poden presentar virtualment per correu electrònic. Una altra novetat és l’augment de l’import del premi per a l’obra guanyadora, que serà de 250€.

La temàtica ha d’estar relacionada amb les festes i haurà d’incloure elements identificatius del barri o alguns dels seus entremesos. De fet, aquestes figures emblemàtiques esdevenen la imatge de les celebracions: els Gegants petits del Pi, els Gegants grans del Pi, els Gegants infantils del Pi, en Perot lo lladre, el Lleó de Barcelona i la Mulassa de Barcelona.

Aquestes festes es caracteritzen per diferents actes tradicionals que en són singulars: els Atracaments d’en Perot lo lladre, el Retaule de Sant Josep Oriol, l’Emmulassa’t, Bestieses, la Passejada dels Oriols… i les populars monedes de xocolata, que recorden un dels miracles del sant barceloní.

En aquesta propera edició, que se celebrarà del 19 al 27 de març de 2022, la festa preveu recuperar completament la presencialitat i tornar a comptar amb tot el ritual d’actes, a més de nombrosos convidats d’arreu del país i de més enllà.

Podeu consultar les bases del concurs aquí.