El Centre Cultural Albareda reprèn les activitats

D’ençà del mes de març, totes les Cases de la Festa han estat tancades a causa de la crisi del coronavirus. Ara, una vegada ens retrobem i tornem a participar en la vida associativa, és el moment de reobrir les portes i reprendre la programació d’activitats.

El Centre Cultural Albareda torna a obrir tot recuperant les sessions dels cursos que havien restat pendents, com ara el de cant i tècnica vocal i el d’iniciació a l’estudi de so, enregistrament i mescla. A més, durant el mes de juliol s’hi faran dos concerts: Enma Fernández (divendres 3 de juliol) i Joina (divendres 10 de juliol).

El servei de bucs d’assaig i de cessió d’espais es reprendrà al setembre. El centre es pot visitar de dilluns a divendres, de 9.15 a 13.45 h i de 16.15 a 21.45 h. A l’agost romandrà tancat. Se’n pot consultar tota la informació clicant aquí. 

El Centre Cultural Albareda és al carrer d’Albareda, 22-24. És la Casa de la Festa del barri del Poble-sec, un espai modern on es poden veure exposats els gegants vells o les Tres Xemeneies del Poble-sec i el Gat Sírius del Poble-sec.