Els Castellers de Sants reprenen els concerts del Barri Viu Fest

Els Borinots, els Castellers de Sants, han programat un cicle de concerts de música folk i d’arrel per tal de revitalitzar l’activitat i donar una alenada d’aire fresc al veïnat del barri: el Barri Viu Fest. El cicle tindrà lloc de l’11 de setembre al 9 d’octubre, de 19 a 23 h (excepte les activitats infantils dels dies 18 de setembre i 2 d’octubre, que començaran a les 17.30 h), al carrer de Viriat, a tocar de l’estació de Sants. Al llarg de les cinc setmanes de concerts, s’hi podrà veure l’actuació de cinc parelles d’artistes que mostraran la seva música d’arrel. Es podrà accedir al recinte a partir de les 19 h però els concerts començaran a les 20.30 h.

Les activitats es duran a terme amb totes les mesures de seguretat. Per tal d’accedir al recinte, caldrà descarregar-se una entrada, que es pot aconseguir gratuïtament clicant aquí. L’aforament està limitat a 170 persones.

Entre els grups que hi participaran destaca ‘Criatures’ el 2 d’octubre, amb Ivó Jordà a la gralla i Marçal Ramon a l’acordió diatònic, guanyadors del premi Enderrock al millor disc folk del 2019.

El festival arrencarà el dia 11 de setembre amb la proposta intimista de ‘Gaya’, amb la veu d’Heura Gaya, acompanyada pel guitarrista Abel Serra.

El 18 de setembre sonaran Manu Sabaté i Carles Marigó amb els seus sons Inquiets, insòlits, indòmits, improvisadors, incansables, iconoclastes, irreverents, indefinibles… De cara al 25 de setembre ‘Dos pardalets’, amb Carles Belda a l’acordió i Marc Serrats a la guitarra, ens oferiran un repertori de versions de cançons que tots coneixem.

El festival finalitzarà amb Carol Duran i Núria Lozano, que ens faran gaudir del grup ‘Betzuka’ amb les seves veus acompanyades amb el violí i l’acordió diatònic.

El Barri Viu Fest s’havia de celebrar els mesos de juliol i agost però no es va poder dur a terme per les restriccions sanitàries. Després de la bona experiència de la Festa Major de Sants 2020, els Borinots s’han bolcat en organitzar un festival únic a la ciutat, que en aquest cas també incorporarà les actuacions de l’animador infantil Jaume Barri (18 de setembre) i els contes de Vivim del cuentu (2 d’octubre). Els actes infantils seran a les 17.30 h.

Les entrades es poden aconseguir gratuïtament clicant aquí.