Festa major de Vallcarca 2018

Quatre dies d'activitats que s'organitzen des dels diferents col·lectius representatius del teixit social del barri amb propostes ben diferents!

La pl. Bolívar, la Plaça de la Farigola, i la coneguda pel veïnat com la plaça del Metro seran els principals espais de la Festa Major del Barri, que tindran lloc del 6 al 9 de setembre.

Quatre dies d’activitats que s’organitzen des dels  diferents col·lectius representatius del teixit social del barri,  amb propostes diferents i per a tots els públics!

El tret de sortida serà el 6 de setembre a partir de les 18 h a la pl.. Bolívar on l’associació de Festes Alternatives de Vallcarca ofereix el pregó i música en petit format.

El 7 de setembre l’Associació de veïns organitza la tradicional botifarrada popular, la disco mòbil i el Correfoc que comptarà amb la participació de les Colles de cultura i de foc de Gràcia.

El mateix 7 és el dia dels concerts en trobareu a la pl. de la Farigola, a la petanca Farigola, o a la placeta del metro, que organitzen els diferents col·lectius: l’ Antic forn de Vallcarca-l’Associació Ecos, l’Assemblea de Vallcarca, i l’Associació de veïns Vallcarca Riera Viaducte.

Això és només un tast! per a més informació consulteu el programa, també podeu trobar els consells i recomanacions per a participar en el Correfoc.

Bona Festa major Vallcarquianes i vallcarquians!!