La Sagrada Família celebra les festes de tardor 2019

Quan arriba la tardor, el barri de la Sagrada Família celebra la seva festa major més íntima. A l’abril hi fan la festa grossa per Sant Jordi i, a l’octubre, la festa petita.

Enguany, s’hi farà un joc de barri en forma de gimcana. Del 18 al 20 d’octubre, la Coordinadora d’Entitats de la Sagrada Família convida tothom a passejar pel barri, emplenar el passaport i participar en el sorteig de premis. El passaport es pot aconseguir al Centre Cívic de la Sagrada Família.

Els actes començaran el divendres 18 d’octubre amb la cantada d’havaneres (22 h) als jardins dels Encants Nous (al carrer d’Aragó, entre Dos de Maig i Cartagena). A les 22.30 h es farà el concert d’aniversari dels Castellers de la Sagrada Família, davant del temple.

El dissabte 19 d’octubre les activitats de cultura popular començaran a les 12 h amb la festa de portes obertes del nou ateneu del Poblet, el nou espai per les colles i entitats del barri, situat al carrer de Nàpols, 268. A la tarda els actes continuaran cap a les 17.30 h amb el taller infantil diabòlic, que organitzen els Bestialots Espurnats de la Sagrada Família. A les 18 h hi haurà vesprades amb els músics dels Castellers de la Sagrada Família. A les 19 h començarà el ritual previ al correfoc amb la tabalada infernal als jardins de la Indústria. Des d’allà mateix, a les 20.30 h arrencarà el correfoc amb el drac Farfolla i els Bestialots Espurnats.

L’endemà a les 12 h, davant del temple de la Sagrada Família, es farà la diada castellera amb els Sagals d’Osona, els Xiquets de Vila-seca i els amfitrions, els Castellers de la Sagrada Família.