Ja és aquí el cartell de la Festa Major de les Corts 2021

La cultura popular i els veïns i veïnes del districte prenen el protagonisme del cartell guanyador de la Festa Major

El foc i els diables i diablesses tornen al cartell… també ho fan els gegants de les Corts (Jaume II i Elisenda de Montcada), castellers, dansaires i famílies. “Llop” és el cartell guanyador del concurs de cartells de la Festa Major de les Corts 2021. Aquesta obra, de l’artista Milena de Milo va ser la més votada pel jurat d’entre la quinzena de treballs que es van presentar enguany al concurs.

El cartell juga amb la calidesa dels seus quatre colors, posant en l’eix principal de la festa a la cultura popular i al veïnat del districte (grans i petits), i fent referència també al territori amb la torre de l’església del Remei. L’autora, Milena de Milo, és una artista multidisciplinària d’origen serbi nascuda a Barcelona. Es va graduar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona mentre es formava simultàniament com a actriu a l’Eòlia, Escola Superior d’Art Dramàtic.

Amb el cartell ja llest, els engranatges de la Festa Major de les Corts 2021 comencen a funcionar! Estigueu atents, que arriba una programació ben farcida d’activitats (sempre subjectes a les normatives i restriccions per la covid-19).