La Casa dels Entremesos reobre al públic

Després del confinament, les diverses Cases de la Festa de Barcelona tornen a engegar la vida associativa interna. També comencen a obrir al públic per oferir la visita a les sales d’exposició, amb novetats que garanteixen el compliment de les mesures sanitàries.

La Casa dels Entremesos obrirà el dimarts 30 de juny en l’horari habitual: de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i el diumenge de 10 a 14 h. Per entrar a l’edifici el públic haurà de dur mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada. Caldrà, a més, seguir l’itinerari marcat i mantenir la distància de seguretat entre els visitants. Només hi podrà haver trenta persones repartides entre totes les sales.

En aquesta represa de l’activitat, es podrà visitar l’exposició permanent amb els gegants, gegants infantils, bèsties i nans. No es podrà accedir a l’exposició de titelles tradicionals, perquè és en un espai massa petit.

A la primera planta, s’hi podran visitar dues exposicions temporals. A la sala d’actes, l’exposició ‘El Pi en festes. 25 anys de la recuperació de les Festes de Sant Josep Oriol’, una mostra que repassa la història d’aquestes festes tradicionals que se celebren al barri del Pi pels volts del 23 de març i que enguany es van haver de fer telemàticament. A la sala de ball s’hi podrà veure la renovada exposició ‘425 anys de les Festes de Sant Roc de la Plaça Nova’, que repassa la història d’aquestes festes, declarades Festa Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya. El projecte dels 425 anys va ser guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona en l’àmbit de la cultura popular l’any 2017.