La Festa Major del Poblenou 2020 ja té cartell!

La Festa Major del Poblenou ja té cartell, obra de la il·lustradora poblenovina Eva Marín Lluset. A la seva obra s’hi poden veure elements festius com tabalers, diables i les bèsties del barri: el Lloro del 36l’Estarrufatl’Estarrufadetla Víbria. També hi apareixen els Gegants del Poblenou, en Bernat i la Maria. Les celebracions es duran a terme de l’11 al 20 de setembre.

Les festes es fan cada any a mitjans de setembre i són una de les més concorregudes de la ciutat. Com la major part de les festes, compten amb un cartell anunciador que es tria mitjançant un concurs. En aquest cas, les propostes  van presentar telemàticament i s’ha escollit el cartell guanyador a través del Facebook de la Festa Major del Poblenou.

L’obra guanyadora rebrà un premi valorat en tres-cents euros. Dins la Festa Major, totes les obres participants en el concurs s’exposaran al Casal de Barri del Poblenou.

Cada any hi intervenen d’una manera determinant i inequívoca les colles de cultura popular del barri: els Gegants Bernat i Mariael Lloro del 36en Xavier el bomber, els Capgrossos, l’Estarrufatl’Estarrufadetla Víbriael Fènix i els Diables del Poblenou. Entre els actes destacats de la festa hi ha l’engalanament dels carrers, la cercavila del pregó, el correfoc, la trobada de gegants, la cercavila de cloenda i una munió d’activitats veïnals que organitzen les comissions de festes dels carrers del barri.