La Rambla s'omple de flors per la Festa del Roser 2020

Organitzada per Amics de la Rambla, la 58 edició de La Festa del Roser se celebrarà del 3 al 7 d’octubre . Aquest any girarà entorn de tres de les activitats més populars i tradicionals de la Festa i que es poden realitzar sense risc per als participants: “La Rambla en flor”, “Una flor, un desig” i les visites i rutes a espais i racons singulars de La Rambla.

La Rambla en flor

La festa convida cada any a barcelonins i visitants a gaudir de les decoracions florals de diferents espais i edificis de La Rambla. Aquest any es decoraran el Palau Marc, el Garatge Atarazanas, l’Arts Santa Mònica, el Museu de Cera de Barcelona, la Fira de Nova Artesania, el Centro Galego de Barcelona, el Passatge Bacardí, el Palau de la Virreina, el Palau Moja i el Centre Comercial El Triangle.

A banda, l’Institut Municipal de Parcs i Jardins faran una espectacular intervenció a La Rambla Santa Mònica i el Gremi de Floristes de Barcelona a la Rambla Canaletes.

Al mig de La Rambla, el Grup de Catifaires del Raval reproduiran el mosaic de Joan Miró amb flors. Finalment, dos jardins de la zona, el de l’Ateneu Barcelonès i el de la Casa Ignacio de Puig es podran visitar. Més informació clicant aquí.

Una flor, un desig

Per vuitè any consecutiu, es convida a tothom a participar en un projecte on tots els participants són obsequiats amb una flor que han de dipositar en una gegantina cistella a la vegada que fan un desig. Així, amb l’aportació dels desitjos de molta gent, la cargolera es va omplint de flors i es converteix en una de les decoracions de la Festa del Roser.
Aquest any, es dedica aquest acte participatiu a totes les persones que treballen a la sanitat, per aquest motiu aquest any, les roses que s’oferiran seran totes de color blanc. Més informació clicant aquí.

Una oportunitat per conèixer millor La Rambla

Una de les intencions de la Festa del Roser és donar a conèixer el patrimoni arquitectònic i cultural del passeig.  Les visites guiades i les jornades de portes obertes són una de les millors oportunitats per descobrir La Rambla i alguns dels seus edificis i institucions més emblemàtics

Aquest any podeu gaudir de les visites guiades a la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona i al Tablao Flamenco Cordobés. També podeu visitar les exposicions de l’Arts Santa Mònica i La Virreina Centre de la Imatge, i el Museu de l’Eròtica i la Fundació Enric Miralles fan una jornada de portes obertes.
A més si porteu una flor a la taquilla de Las Golondrinas podreu fer una passejada amb Golondrina pel Port o pel mar de Barcelona. A banda,  l’Aquàrium, el Museu Marítim de Barcelona i el Palau Güell regalen entrades i el Big Fun Museum us ofereix un 50% de descompte.

Totes les activitats són gratuïtes però la majoria de les activitats tenen places limitades. Trobareu tota la informació a la web d’Amics de La Rambla.