El Museu Marès torna a acollir el pessebre tradicional de Barcelona

El pessebre del Museu Marès és un pessebre d’estil tradicional, enguany inspirat en la muntanya de Montserrat i l’entorn. És obra de l’Associació de Pessebristes de Barcelona. Elaborat amb materials naturals i figures artesanes, reprodueix les escenes típiques: el naixement, l’anunciació dels pastors i l’arribada dels Reis de l’Orient. El pessebre d’enguany està ornamentat amb oliveres, destacant-ne així la seva importància en un paisatge mediterrani com el nostre.

La visita al pessebre es completa, en un ambient purament nadalenc, amb les cantades de nadales que hi faran les corals del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

Dates: del 29 de novembre al 2 de febrer.

Horari: De dimarts a dissabte: de 10 a 19 h. Diumenge: d’11 a 20 h. Dilluns tancat. Del 24 de desembre al 6 de gener l’horari de tancament serà a les 21 h. Els dies 25 de desembre i 1 de gener el Museu estarà tancat.

Adreça: pati del Museu Frederic Marès (plaça de Sant Iu, 5).

 

Programa d’actes entorn del pessebre:

  • Presentació: divendres 29 de novembre a les 18.30 h amb l’actuació del Cor Albada de l’Agrupació Cor Madrigal.
  • Cantades de nadales a càrrec de corals del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya: del 29 de novembre al 4 de gener, excepte els dies 6 i 7 de desembre. Els divendres a les 18 h i els dissabte a les 12 h.
  • Divendres 13 de desembre, diada de Santa Llúcia, hi haurà cantada de nadales a les 18 h i una conferència sobre figuraires de pessebre a càrrec d’Antoni Garí, a les 19 h.

Del 29 de novembre al 2 de febrer:

  • Exposició de l’escultura de terracota ‘Rei negre, patge i camell’, atribuïda a Agapit Vallmitjana, amb motiu de l’Any Vallmitjana. A l’aparador de Nadal del pati del Museu.
  • Adoració dels Reis. Itinerari lliure al voltant d’escultures de l’exposició permanent del Museu.
  • Nadales d’Artista. Selecció de nadales rebudes per Frederic Marès, que pertanyen al seu fons documental personal. A la vitrina de l’estudi-biblioteca de Frederic Marès. Horari del Museu.

*Preu: inclòs a l’entrada al Museu (general, 4,20 € / reduïda, 2,40 €; del 24 de desembre al 6 de gener, gratuït). Horari del Museu.

Trobareu més informació al pdf adjunt.