Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Hem superat l'equador de la 14a edició

13/11/2023
Ja hem arribat a la meitat de la 14a temporada del Barcelona Districte Cultural. Ho hem fet acostant la cultura als barris; aquesta setmana amb 14 espectacles diferents de teatre, dansa, música en directe i cinema infantil.

Després d'un cap de setmana amb el cartell de localitats esgotades a molts dels espectacles del circuit, arriben noves oportunitats per assistir a les propostes culturals d'aquesta tardor al BDC: hi ha 14 espectacles diferents els pròxims set dies i un total de 22 funcions. Divendres i dissabte s'estrena al circuit 'A Skin Poem for a Cosy House', de Los Escultores del Aire, al CC Tomasa Cuevas-Les Corts i al CC Teixonera, es tracta d'una peça de dansa creada durant el temps del confinament de la pandèmia mundial, en el saló de casa dels dos intèrprets, Raffaella Crapio i Mai Rojas, que va esdevenir el taller d’investigació i creació artística de la companyia.

Volem destacar l'oferta musical del BDC dels dies vinents: tornen Emilia y Pablo per presentar-nos en directe 'Territorio Delirio' i Ölivia Musyk amb el seu àlbum 'Nekro i Flors'; sense oblidar el comiat al circuit dels Delickites i l'espectacle de dansa i música en directe 'Sosiego', on les quatre ballarines de la Cia. Aina Lanas comparteixen l'espai oníric que ofereixen la veu i les lletres de la cantautora Raquel Lúa.

Les darreres funcions de la setmana

Però com sempre, si arriben propostes noves, hi ha d'altres que s'han d'acomiadar del circuit amb una darrera representació. En aquest cas, reserva ràpidament les teves localitats si no et vols perdre el teatre denúncia 'Pruna', la reivindicació feminista i l'humor de 'Degenérate mucho''Salve Regina' o la festa del directe dels Delickites. Entra, consulta els espais, les dates i els horaris i reserva les teves entrades!

Compartir